ROYAL NYELVISKOLA GYŐR | E-MAIL
NYELVTANFOLYAMOK | NYELVVIZSGA FELKÉSZÍTÉS | FORDÍTÁS, TOLMÁCSOLÁS

Referenciák

Magánszemélyek

Szabó Balázs

Szabó Balázs

Szabó Balázs vagyok, előadóművész, a Győri Nemzeti Színház tagja. Kapcsolatom az iskolával egy a feleségem cége által megnyert európai uniós pályázattal kezdődött. A pályázat lehetőséget biztosított, hogy angol vagy német nyelvtanfolyamon vegyek részt. Én a németet választottam-jó döntés volt.
A tanfolyam segítségével előjöttek bennem az iskolás évek alatt megtanult szavak kifejezések, és ezáltal jó érzés volt újra diáknak lenni.
Sikerült a már meglévő ismereteim mellé újakra szert tennem. Kifejezetten tetszett a beszédközpontú óra, az oldott légkör. Tanárnőm, Marosi Eszter kedvességével, közvetlenségével és szaktudásával nehézségek nélkül vezetett át a „nyelvtani szabályokkal kikövezett úton”.
 

Farkasdi Ramóna

Farkasdi Ramóna

Számomra a Royal nyelviskola egy fantasztikus választás volt! Az adott nyelv gyors és alapos elsajátítása,valamint a tanárok tudása,kedvessége és lelkesedése teljesen magával ragadott! Ide az ember szívesen jár órára és várja a következő alkalmat, hiszen egyetlen óra sem egyforma. Véleményem szerint;hatalmas előnye a nyelviskolának,hogy a minőségi tanítás mellett a sok tapasztalat által képesek megkülönböztetni a személyiségek közti különbségeket és ennek nyomán várnak el,adják le az anyagot és kommunikálnak... A tanárok motiválnak,lelkesítenek és kellő sikerélményt nyújtanak,ahhoz hogy a diák idegennyelv iránti szeretete és kíváncsisága töretlen maradjon...

Nagy Márton

Nagy Márton

A Royal Nyelviskolában minden tárgyi és személyi feltétel biztosítva van. A termek hangulatosak, igényesek. a személyzet , illetve a tanárok segítőkészek, szakmailag felkészültek. Heti rendszerességgel járok hozzátok, amikor kevesebb vizsgám lesz, ezt a számot szeretném növelni, vagy egy intenzív tanfolyamot is elvégzek. Meg vagyok elégedve az oktatással, jól döntöttem, hogy a Royal Nyelviskolát választottam!

Fazekas Alexandra

Fazekas Alexandra

A diplomához szükséges a középfokú nyelvvizsga megszerzése, ezért is jöttem a Royal Nyelviskolába. 2009. júniusa óta járok a suliba és nagyon elégedett vagyok vele, hiszen a munkaidőmhöz tökéletesen tudom igazítani az óráimat, ráadásul mindig örömmel jövök. Itt megtapasztaltam, hogy az angol tanulása lehet könnyed és vidám, különösen akkor, ha az ember jó hangulatban, segítőkész tanárokkal, barátságos légkörben tanulhat. Végre öröm az angol!

 

Bódi Árpád

Bódi Árpád

2008 tavaszán kerültem kapcsolatba az iskolával, ahol az első pillanatban érezhető volt a családias hangulat, amely a tanfolyamot is végígkísérte. Egy intenzív angol kurzussorozaton vettem részt, amelynek végén sikeresen megszereztem a középfokú nyelvvizsgát. Az iskolaválasztásnál számomra elsődleges szempont volt, hogy kis létszámú csoportban tanulhassak, hiszen így van lehetőség arra, hogy egyéni képességeimnek megfelelően kapjak feladatokat, kihívásokat. Royalban ezt a lehetőséget meg is kaptam, méghozzá nagyon jutányos áron. Ezúton is szeretném köszönetem kifejezni az iskola minden dolgozójának, kiemelten tanáromnak, a fáradozását amely hozzájárult az én sikeremhez, mert tulajdonképpen az én sikerem az iskola és tanárom sikere is!
Köszönöm Royal!

 

Kovács Norbert

Kovács Norbert

"Az én sikertörténetem"
 

Az én történetem a ROYAL Nyelviskolával, a nyelvtanulással immár lassan egy éve kezdődött. Az első tapasztalataim pozitívak voltak és megerősítettek abban, hogy jó döntést hoztam az iskola választás tekintetében, Ezek az "élmények" az idő múlásával tovább bővültek, köszönhetően a családias hangulatnak, a maximális segítőkészségnek, az órák rugalmasságának és természetesen tanárnőm Marosi Eszter szakszerűségének. Látván a bejárt utat és a sok kűzdelmes, de egyben hasznos órát bízom az én történetem sikerességében. Mely egyben azt is jelenti, hogy a nyelviskola segítségével sikerült egy számomra fontos célt elérnem.

Pánczél Péter

Pánczél Péter

A diplomához szükséges nyelvvizsga megszerzése miatt kerestem fel a Royal Nyelviskolát. Négy év kihagyás után fél év alatt sikerült felkészíteniük egy középfokú nyelvvizsgára melyet sikeresen teljesítettem. Szeretném szinten tartani és elmélyíteni az angol tudásomat ezért járok még jelenleg is nyelvórákra.Az iskolában igen barátságos és otthonos a hangulat. (évszaknak és ünnepnek megfelelő díszítés)

 

Csák Attila

Csák Attila

14 évesen angol középfok. Köszi Royal!

Edvy Athina

Edvy Athina

Jó ide járni, mert aranyos a tanár néni, meg sokat használjuk a számítógépes angol feladatokat, ami tök jó! A Halloween partikról nem is beszélve, amikor mindenféle angol szokást játszunk el!

Danka Olgi

Danka Olgi

A nyelvtanulás olyan, mint a bringázás folyamatosan kell tartani az egyensúlyt. Ehhez Nálatok minden segítséget megkapok.

Bucsi Péter

Bucsi Péter

Kellemes baráti légkörben, színes tananyaggal tarkított órákra örömmel jár az ember, ezt még tetézi az oktatás eredményessége is.

Metka testvérek

Metka testvérek

Amit erre az évre nyelvi célként kitűztünk azt mindketten elértük, köszönhetjük a Royal nyelviskola lelkes csapatának. It is cool to study here.

Balu: Már meg van a középfokú olasz nyelvvizsgám is! Grazie mile!

Szabó Zsuzsa

Szabó Zsuzsa

Itt nem csak általános, hanem szakmai nyelvvizsgára is felkészítenek. Különösen az tetszett, hogy az iskola nem ragaszkodott egy fajta nyelvvizsgához, hanem segített kiválasztani és felkészíteni a képességeimnek leginkább megfelelő megmérettetésre.

Balázs Beatrix

Balázs Beatrix

A legjobban az a négy óra tetszik, amit itt eltölthetek plusz még az, hogy egyre jobban élvezem az angolt!

Furuglás Mónika

Furuglás Mónika

Ez az iskola leginkább abban különbözik a többi nyelviskolától, hogy itt a tanár-diák viszony kicsit mást jelent mint a többi suliban!

 

Nekik a magas szintű oktatás mellett az is nagyon fontos, hogy a diákok jól érezzék magukat az órákon, igyekeznek a diákokat megismerni, az órákon kellemes légkört teremteni. Számukra mindenki ugyanolyan fontos. A tanárok közvetlensége, az órák oldott hangulata nagymértékben segíti a diákokat a sikeres tanulásban, és a jó eredmények elérésében.

Ezek azok a dolgok, amik miatt ez az iskola sokkal többet nyújt a többi nyelviskolánál!

 

Ha szeretnél tanulni, ha a gyakorlatban használható nyelvtudást szeretnél szerezni, mely garantálja a sikeres nyelvvizsgát is, ha szeretnéd, hogy egy olyan közösségben tanulj, ahol a tanárok lelkiismeretesen foglalkoznak Veled, akiknek a Te sikered a legfontosabb, akkor ennél jobb helyet nem fogsz találni! Ez az, amivel ez az iskola kimagaslik a többi közül, ezzel semmilyen más suli nem versenyezhet.

Cégek

Szalai Eszter - Commerzbank

Szalai Eszter - Commerzbank

Pozitívumként emelném ki az iskola rendkívüli flexibilitását, illetve azt, hogy mind az angol, mind a német nyelvtanárom maximálisan felkészült és segítőkész, nem csak az általános, hanem a banki szaknyelv területén is.

Horváth László - Büchl Hungária Kft.

Horváth László - Büchl Hungária Kft.

Nagyon szimpatikusnak találtam az iskolát, mivel az egyéni angol tanfolyamnál is flexibilisen kezelték az órabeosztást. Mindamellett élvezetes, életszerű és érdekes tananyaggal színesítik meg az órákat.

Nagy László - Security Patent

Nagy László - Security Patent

A személyre szabott tananyagnak köszönhetően gyorsabb iramban tanulhatok, rövidebb idő alatt sajátíthatom el a nyelvet, mintha nagy csoportos tanfolyamon tenném. Ezért nem kérdés, hogy nem csak nekem, hanem a kislányomnak is ezt az iskolát választottuk.
H-9022 Győr, Szent István út 49. I. emelet 8. ajtó
Telefon: 96/550-550 | Fax: 96/337-228 | Mobil: 20/550-2050
E-mail: info@royalnyelviskola.hu | Skype cím: info@royalnyelviskola.hu
Felnőttképzési engedély száma: E-000967/2014